Decor bambus in role pentru lambriu, tapet, jaluzele, umbrare, pergole

Contact, achizitie        Dimensiuni si preturi        Prospect        Inapoi la pagina principala

Bambuszfalvédők, bambuszfalburkolól, bambusztapéták, bambuszajtóbetétanyagok, bambuszrolók.http://de.naturtrend.com/bambus_rollo.htmlBambusna zidna obloga (tapeta), bambusna roleta.Bambusové vestavěné skříně, bambusové krytí barového pultu, bambusová rolka, bambusové výplně dveří, lemování bambusových obkladů.Naturfarbige Holzvertäfelung aus Bambus, Bambus Türfüllmaterial, Bambus Wandschutz, Bambus Rollenmaterial.Vendessi rotoli di bambù per la decorazione dei spazzi, mobili e per l'esecuzione di tende a rullo in bambù.O ambianta de efect prin decorarea spatiilor, mobilierului cu bambus in role tesut cu fir sau cu lamele dispuse pe material textil.Bambus tepih i tapeta na metar u rolnama za dekoraciju i zaštitu.Bambusové obklady do predsiene, bambusová výplň dverí šatníkov, bambusové rolky, bambusový front dverí.Bamboo wallboard, bamboo paneling, rolled bamboo material glued on textile, bamboo for wallcovering, bamboo wallpaper products.Bambusowe wypełnienie drzwi, rolowane bambusowe maty, bambusowa okładzina ścian, bambusowe drzwi frontowe, bambusowa boazeria.

lambriu de bambus
VIDEO!!! Lipirea lambriului de bambus care armonizeaza cu parchetul de bambus


Gruparea decorului de bambus in role:

   Decorul de bambus in role este de doua feluri, cel ale carui lamele sunt lipite pe material textil si cele fixate cu fir.
I. Decorul de bambus in role cu lamele lipite pe material textil se foloseste cu precadere ca tapet bambus, aparator pereti, lambriu bambus, paretar hol, capitonarea casei scarilor, acoperirea frontala a tejghelelor de bar, pazie sub streasina, 
tablie usi, fronturi usa dulap, usa dressing, usi culisante si batante pentru dulap inzidit.

Va oferim decor bambus in orice nuanta de la alb pana la maro inchis


II. Decorul de bamboo legat cu fir este materia prima pentru executia 
jaluzelelor orizontale (rolete, rulouri, storuri), umbrare, pergole, paravane in saloanele de masaj, cosmetica, sali de tratament. In zilele noastre, odata cu aparitia variantelor tot mai decorative, se utilizeaza tot mai des ca tapet, fronturi (tablie) usi, usi glisante, paravane. Marele avantaj al acestora este faptul ca sunt fabricate sub forma de role ca si materialele textile.
  Dupa prezentarea preturilor, a dimensiunilor si a imaginilor prezentam o descriere de intrebuintare detaliata a ambelor tipuri de produs (idei de amenajare interioara, tehnologii de intrebuintare, lipire, etc).Lipirea tapetului, paretarului si a lambriului de bambus pe perete:

  Atat bambusul lipit pe material textil cat si bambusul legat cu fir sunt potrivite ca paretar bambus, aparator perete, tapet bambus sau lambriu bambus. Aceste decoruri in role se pot lipi cu usurinta direct pe peretii gletuiti, obtinand astfel o suprafata foarte decorativa. Pentru lipirea directa pe perete folosim un adeziv pe baza de apa (puteti achizitiona direct de la noi la pretul de 19 Ron/kg). Adezivul se dilueaza in proportie de 10% si se aplica pe perete cu o pensula lata. Spatele rolei de bambus nu necesita adezivare directa. Adezivul scurs printre baghetele de bambus se curata cu o carpa umeda. Dupa uscare adezivul devine transparent.
Operatiunea de lipire necesita doua persoane deoarece adezivul are un timp de uscare foarte scurt, dupa 1-2 minute rola aplicata nu mai poate fi potrivita pentru ca se indeparteaza gletul de pe perete.

  Excelente ca lambriu, paretar, aparator perete sunt ambele tipuri de decor bambus, atat cele lipite pe material textil cat si cele tesute cu fir de impletit. Aceste decoruri
de bambus in role se pot lipi direct pe perete, cu conditia ca peretele sa fie in conditii bune, tencuit si gletuit. Astfel obtinem un lambriu de bambus, o captuseala pentru perete, foarte decorativa. Pregatim lipirea pe perete cu adeziv din industria lemnului (aracet).Intrebuintarea si taierea decorului de bambus in role cu lamele legate cu fir (fata dubla)

   Bambusul in role cu lamele prinse cu fir se comercializeaza in suluri de 15 metri. Daca pe spatele materialului nu aplicam nimic, distanta de 0,5 mm dintre lamele asigura aerisire. Suprafata produsului nu este lacuita, materialul natur se poate baitui. Vindem si la metraj cantitatea dorita de client. Cu un cutit pentru tapet se poate taia transversal din sul. Inainte de taiere se lipeste suprafata cu banda scotch lata unde se efectueaza taierea, iar taierea se face pe mijlocul benzii. Efectuarea aceastei operatiuni este necesara deoarece dupa taiere firul cu care este legat bambusul se desface. Dupa ce este lipit (ex.: pe o bara care sustine jaluzeaua, roleta), in mod evident nu se mai desface din cauza lipirii. Taierea pe lungime se poate efectua usor la latimea dorita, dar aceasta operatiune nu mai poate fi efectuata manual. Confectionarea usilor de dulap si dressing

   Se frezeaza un falt (sant) in suprafata in care se doreste introducerea decorului de bambus. In acest sant se potriveste (ca si sticla din ferestre) decorul de bambus lipit in prealabil pe material portant. Ideal ca material portant este partea scamosata a placajului pfl gros de 4mm iar ca adeziv aracetul de tamplarie. Bambusul in role este un material ce se lipeste usor si fara probleme. Baghetele de bambus sunt foarte decorative daca sunt aplicate pe suprafete mari ca usile dulapurilor si dressingurilor. Procedura este indentica doar ca suprafata portanta va fi palul melaminat de 18mm sau orice material similar). Pe perioada uscarii suprafata necesita presare. Dupa uscare suprafata poate fi vopsita, lazurata sau lacuita. Comercializam si decor bambus cu suprafata lacuita.

Idee pentru amenajare interioara: croim usa de dulap (ex.:dulap inzidit) din coala de pal melaminat si lipim pe suprafata intregii usi decor de bambus, o idee de efect si extrem de ieftina.

Decor de bambus in role

Decor de bambus in role

Marginea usii se taie in unghi si se cantuieste jur imprejur cu sipca in forma de L. Este usor de calculat cum o coala de pal intre 190-250 ron, croita la dimensiune, rola bambus intre 59-76 ron/m si sipca (friza in forma de L) intre 4.3-7.4 ron/m este o solutie rentabila. Poate fi executat atat de personal calificat cat si din hobby. 
Clicand aici gasiti  altelte sfaturi si tehnici legate de aceasta tema.Sipci pentru tivirea lambriului de bambus

Acelora care doresc tivierea lambriului de bambus oferim doua tipuri de sipci. Prima este o bagheta de bambus, disponibila in doua culori, natur si maro, lungi de 1,8m. Avantajul acestora este ca sunt perfect prelucrate, gata pentru aplicare. Pret cu TVA 19-ron/buc.

Sipca pentru tivire si adaugare

A dou varianta este sipca de bambus lata de 5cm, ambele fete sunt rindeluite, pret 4.65-ron/m.

Sipca (lambriu) bambus

Alte imagini cu fronturi de usa

Preturile prezentate sunt preturi de vanzare en-detail brut. In cazul in care d-voastra sunteti revanzator, investitor si ati dori sa deveniti partenerul nostru, va rugam sa ne sunati pentru detalii.

Daca materialul de mai sus vi se pare util si interesant, propuneti-l si altora: in caz ca faceti referire la siteul de mai jos, va multumim anticipat.

Iar daca ati dori sa preluati material de aici, o puteti face fara probleme, dar va rugam sa faceti referire la sursa (link).


S.C. Naturtrend Design S.R.L.
Arad
Str. Fantanii nr. 13

Orar de lucru:
Luni - vineri: 9.00 - 17.00
Sambata:9.00 - 12.00

Administrator: 
Pavicsits Gabriela
Tel.: 0257/241001; mobil: 0747-608.777
e-mail: ro@naturtrend.com

Decor confectionat din coaja verde natural a bambusului - ideal pentru tablie usa si paretar

Imagini cu tablii usi si lambriuri


Decor bambus maro - lipit pe material textil. Latime lamela: 17mm
Latime sul: 120 si 180-cm
Culoare: cafea
Suprafata: lacuita
Lungime sul: 15m
Fata decorativa (pe spate este aplicat material textil)
Pret unitar net: 51,1-Ron/m2
Pret cu TVA
120cm = 76 Ron/m
180cm = 115 Ron/m
cod: BT-17-B-2

Toate tipurile de bambus in role se fabrica in role de 15 m. Din sul se taie cantitatea dorita de client. LA achizitionarea unui sul intreg oferim 10% reducere si transport gratuit. Pentru a va usura alegerea puteti solicita mostre pe care vi le trimitem gratuit.

Decor bambus - lamele lipite pe material textil 
Latime lamela: 17mm
Latime sul: 120 si 180-cm
Culoare: natur
Suprafata: lacuita
Fata decorativa (pe spate este aplicat material textil). Pret unitar net: 51,1-Ron/mp
Pret cu TVA
120-cm = 76 Ron/m
180cm = 115 Ron/m 
cod: BT-17-N-2

Jaluzele (rolete, storuri, rulouri ) de bambus la comanda
Decor bambus bicolor - lamele fixate pe suport textil.
Latime lamela: 7-mm
Latime sul: 120-cm
Culoare: maro si negru
Suprafata: lacuita (satinat)
Fata decorativa (pe verso lamelele fixate pe suport textil)
Pret cu TVA
59-Ron/m
cod: 
BT-7-120-NB-1-C1A
Decor bambus in role cu microstriatii - lamele fixate pe suport textil.
Latime lamela: 7-mm
pe o lamela se afla 4 borduri
Latime sul: 120 si 180-cm
Culoare: maro
Suprafata: lacuita
Fata decorativa (pe verso lamelele sunt fixate pe suport textil)
Pret unitar net: 51,1- Ron/mp,
Pret cu TVA:
120-cm = 76 Ron/m
180-cm = 115 Ron/m
cod: 
BT-7/4-B-2
Alte informatii importante
Decor bambus disponibil in sul - lamele fixate cu fir.
Latime lamela: 3 si 10 mm
Latime sul: 120 si 180-cm
Culoare: cafea si natur
Suprafata: netratata
Ambele fete sunt decorative, pentru umbrar, foisor, pergola, jaluzele.
Pret unitar net: 40,32-Ron/m2
Pret cu TVA:
120-cm = 60 Ron/m
180-cm = 90 Ron/m
240-cm = 120 Ron/m
cod: BR-3/10-NB-0-BC09
IMPORTANT! Culoarea  maro a decorului de bambus in role nu este obtinuta prin vopsire, ci prin carbonizare, din aceasta cauza exista o diferenta de nuanta intre role. Aceasta diferenta de nuanta se poate prezenta chiar si intre lamelele aceleiasi role, deasemenea nuanta modelului trimis de noi poate diferi de materialul in sine comandat. Daca acest detaliu este o problema pentru Dvs va rugam sa ne contactati. Dupa debitarea la dimensiune a materialului comandat care prezinta diferente de nuante nu primim reclamatii. La produsele natur aceasta problema nu se prezinta.

Rola bambus - lamele fixate cu fir.
Latime lamela: 3 si 10 mm
Latime sul: 120 si 180-cm
Culoare: cafea si natur
Suprafata: netratata
Ambele fete sunt decorative, pentru umbrar, foisor, jaluzele.
Pret cu TVA:
120-cm = 60 Ron/m
180-cm = 90 Ron/m
cod: BR-3/10-NB-0-C1C

Decor bambus in rola - lamele fixate pe suport textil (7 mm).
Latime lamela:7-mm
Latime sul: 120 si 180-cm
Culoare: cafea
Suprafata: lacuita
Fata decorativa (pe verso lamele fixate pe suport textil)
Pret unitar net: 51,1-Ron/mp
Pret cu TVA:
120-cm = 76 Ron/m
180-cm = 115 Ron/m
cod: BT-7-B-2

Decor bambus in rola- lamele fixate cu fir
Latime lamele: 3 si 10 mm
Latime sul: 120 si 180-cm
Culoare: natur
Suprafata: netratata
Ambele fete sunt decorative, se poate folosi ca: umbrar, foisor, separator spatiu, jaluzele
Pret unitar net: 39,4-Ron/mp
Pret cu TVA:
120-cm = 60 Ron/m
180-cm = 90 Ron/m
cod: BR-3/10-N-0-BC12

Decor bambus in rola - lamele fixate cu fir
Latime lamele: 3 si 10 mm
Latime sul: 120 si 180-cm
Culoare: maro
Suprafata: netratata
Ambele fete sunt decorative, se poate folosi si ca umbrar.
Pret unitar net: 39,4-Ron/m2
Pret cu TVA:
120-cm = 60 Ron/m
180-cm = 90 Ron/m
cod: BR-3/10-B-0-BC13
Paretar (lambriu), confectionat din coaja bambusului Decor bamboo verde disponibil in role
Lamele de bambus fixate pe suport textil, confectionata din coaja bambusului.
Latime lamela: 25-mm
Culoarea verde a bambusului este naturala
Latime sul: 120 si 180-cm
culori: verde-negru
Suprafata: tratata cu lac mat
Fata decorativa - pe verso lamele fixate pe suport textil
Pret ml cu TVA:

cod:
BT-25-Z-1
Decor bambus - lamele fixate cu fir - ideal pentru umbrire Decor bambus disponibil in role
Ideal pentru umbrire, lambrisarea si jaluzele.
 Latime lamela: 5+5-mm
Latime sul: 180 -cm
culori: natur si maro
Suprafata: netratata
Pret ml cu TVA:
120-cm=60-Ron/m
180-cm = 90-Ron/m
cod: 
BR-5/5-180-NB-0-BC16
Material de adaos (tablie) usi din bambus natur - netratat Decor bambus - disponibil in role
confectionat din bamboo netratat - lamele fixate pe suport textil
Latime lamela: 6-mm
In lamelele late de 6 mm se afla doua striatii
Latime sul: 120 si 180-cm
Culoare: natur
Suprafata: netratata
Fata decorativa - lamele incleiate pe material textil
Pret ml cu TVA:
120cm 1. class = 76-Ron/m
180cm
2. class = 81-Ron/m
cod: 
BT-6/2-N-0
Decor bambus bicolor disponibil in role - lamele fixate pe suport textil Decor bambus bicolor - lamele fixate pe suport textil
Latime lamela: 5-mm si 17-mm
Latime sul:180 si 120-cm
Culoare: maro si natur
Suprafata: lacuita
Fata decorativa - lamele incleiate pe material textil
Pret ml cu TVA:
120 cm = 76-Ron/m
180 cm = 115-Ron/m
cod: 
BT-17+5-NB-2
Lambriu bamboo maro (aparator perete) - confectionat din coaja bambusului Lambriu bambus maro - confectionat din coaja bambusului
Latime lamela: 11-mm
Bambus de culoare naturala
Latime sul:180 si 120-cm,
culori: maro-negru
Suprafata: lacuire mata
Fata decorativa - pe spate lamelele sunt fixate cu material textil
Pret ml cu TVA:
120-cm = 92-Ron/m
180-cm = 137-Ron/m
cod: 
BT-11-ZB-1
Decor bambus maro in role de 120 si 180-cm cu lamele de 12-mm Lambriu bamboo si aparator perete din bambus
Latime lamela: 12-mm
Latime sul: 180 si 120-cm
Culoare: maro
Suprafata: lacuita
Fata decorativa - pe verso lamele fixate pe suport textil
Pret ml cu TVA:
120-cm = 76-Ron/m
180-cm = 115-Ron/m
cod: 
BT-12-B-2


Bambusz roló, bambusz alapanyagú falvédő, bambusz ajtóbetétanyag, bambusz tapéta, bambusz falburkoló, bambusz tekercs.
Zaštita zidova prirodnim materijalima od bambusa: bambus tapete.
Bambusová roleta, bambusová tapeta, bambusový obklad, bambusová ozdoba dveří, bambusová ozdoba vestavěných skříní.
Vyřezávaná ozdoba nábytku, ozdoba vchodu, dřevořezba pro rekonstrukci, ozdoba skříní, motiv hroznu, ozdoba kuchyňského nábytku, výroba ozdob na restaurované budovy.
Bambus Täfelung, Bambus Wandschutz, Bambus Wandverkleidung. Anfertigung von Schranktüren und Garderobentüren aus Bambus Türfüllmaterial.
Bambù in rotoli per Impiallacciatura di bambù, rivestimento murale, tende e ciechi in bambù.
Bambus tapeta i roletna za dekoraciju stana ili nameštaja.
Zrolované bambusové výrobky, bambusové fronty dverí, bambusové obklady na steny, bambusové tapety, bambusové rolety zosilnené vláknom.
Predvyrobené intarzie, predaj dýhy, drevené obklady, cenník intarzií, dekorácia nábytku.
Bamboo for door panels wardrobe door, bamboo wallcovering, decorative bamboo rolls for wallcovering, bamboo wallpaper,  bamboo products glued on textile.
Carving as you wish from sample or from picture, carving wood, decoration of furniture, house, garden house.
Bambusowa tapeta, bambusowa boazeria, bambusowe wypełnienie drzwi, materiał do bambusowych rolet, bambusowe drzwi frontowe.