Daca dorim ca locuinta, spatiul comercial, biroul in care ne traim viata sa devina un colt rupt din natura si totodata sa imprumute ceva din caldura tropicala vom folosi in mod sigur bambusul. Cu cateva idei si mici interventii putem asigura incaperilor noastre un caracter unic. Un bar cu atmosfera tropicala, casa scarii, galerie pentru ascunderea cablurilor, rame tablouri, toate acestea se pot realiza cu ajutorul stalpilor (barilor, tijelor, betelor, tulpinilor) si sipcilor (lambriu) de bambus. Societatea noastra vinde en-gros si en-detail stalpi (bari, tije, bare, tulpini) de bambus, bete bambus cu diametru de la 1cm la 12cm, cu lungimea de 2m si 3m. Pretul tijelor (stalpi, tulpini, bete, tutori) este la metru si include TVA.

Daca sunteti interesat doar de pretul stalpilor de bambus click pe textul subliniat.


Sipca bambus pentru lambriu

Sipca bambus pentru lambriu

Sipca bambus pentru lambriu si arcuri

Sipci de bambus de calitate optima confectionate din stalpi de bambus cu diametru mare. Lateralele sun paralele astfel se pot fixa usor si frumos. Grosimea este uniforma datorita selectionarii atente si a rindeluirii compensatoare.
Excelent pentru lambrisari, placari, pentru tivirea tapetului de bambus, capitonari, etc.
Este totodata materialul preferat pentru confectionarea arcurilor!!
Prinderea acestora pe suprafetele dorite se face cu suruburi pentru lemn, sau adeziv. NU folositi cuie pentru ca vor crapa.

Daca sunteti interesat doar de pretul stalpilor de bambus click pe textul subliniat.


Treptele scarii imbracate (invelite) cu stalpi de bambus. In locul elementelor balustrazii se afla decor de bambus in role.

Cu stalpi (tije, tulpini, bari, bete) de bambus putem masca scheletul din fier al scarii. Se taie stalpii (barile, tijele, tulpinile) de bambus la dimensiunea necesara si se fixeaza pe stalpul de fier. In cazul in care ambele capete ale stalpului de fier sunt inzidite, se taie stalpul (tija, tulpina, bara) de bambus in doua pe lungime. Operatiunea se executa cu ajutorul unui cutit mare si un ciocan. Dupa taiere se curata cavitatea interioara stalpului (tijelor, tulpinilor) de bambus dupa care se monteaza pe pilonul de fier. Partile care se unesc se lipesc cu adeziv pentru lemn.

Stalpii (tijele, tulpinile, barele, betele) de bambus taiate pe jumatate sau in patru pe lungime se mai pot folosi ca si galerie pentru ascunderea cablurilor, lambrisare, placare, pentru inchiderea chenarului de lambriu, etc.


Tejghea de bar cu atmosfera tropicala, decorat cu bambus

Deasemenea, stalpii (barile, tijele, tulpinile) din bambus taiate in doua pe lungime, sunt utile pentru lambrisarea, placarea peretilor (asezate strans unul langa altul). Placarea stalpului de fier care sprijina tejgheaua barului se poate realiza foarte usor si estetic. Capitonarea peretelui este un proces extrem de usor si decorativ folosind tijele (stalpii, tulpinile, betele) din bambus.


paravan, separator spatiu

Paravan sau separator spatiu din bete (tije, tulpini) de bambus. Se realizeaza din cablu de otel intins pe un cadru de fier sau lemn. Betele (tijele, tulpinile) din bambus se insira pe cablul de otel si paravanul este gata.


Galerie bambus pentru perdele

Galerie din tulpina (tija, stalp) de bambus pentru perdele. Cu aceste galerii se pot acoperi estetic cablurile de perdele.


Rame tablouri din bambus

Rame tablouri confectionate din stalpi (bete, tije, tulpini) de bambus. Iubitorii de bricolaje pot executa cu usurinta asemenea rame exotice.


Executia unei rame de tablou din tije (stalpi, bete, tulpini) de bambus

Se alege un stalp (bat, tija, tulpina, bara) de bambus a carui diametru nu scade in mod insemnat. Se taie in jumatate pe lungime. Se curata cavitatea interioara a stalpului (tijei, tulinii) de bambus. Se taie in unghi la dimensiunea necesara. Pe o suprafata neteda se juxtapun ramele si se lipesc la colturi. Este bine de stiut ca stalpul (tija, tulpina) de bambus nu se poate taia atat de frumos in unghi de 45 grade ca si lemnul, de aceea se slefuiesc taieturile dupa uscarea adezivului. Lemnul de bambus se preteaza la vopsit si lacuit. Sunt recomandate vopselele cu proprietati ridicate de densitate si adeziune. Vopselele tip lazur, cu densitate scazuta nu acopera suprafetele decat daca au fost slefuite (raschetate) in prealabil.

Diametru (cm) Lungime (m) Vanzare cu tva/m Jumatati

0.5-1mm

2

0,9

1-2mm

2

1,2

22-24mm

2

30-35mm

3,5

35-40mm

5

40-45mm

6

50-60mm

7

70-80mm

12

90-100mm

17

110-120mm

22

110-130mm

28

Sipci bambus

2

7,5

Pentru achizitii de peste 1500-ron oferta speciala de pret!

IMPORTANT!!

Disponibile bucati de diferite diametre si lungimi rezultate din debitari.

Pret negociabil.

Pe suprafata stalpilor (tijelor, tulpinilor, betelor) de bambus, din natura lor, pot aparea mici fisuri, crapaturi care nu prejudiciaza insa valoarea decorativa. Deasemenea, pe suprafata bambusului, datorita transportului maritim, pot aparea pete de mucegai care se pot curata foarte usor prin spalare cu apa.

Daca stalpii (tulpinile, tijele, barile) si sipcile de bambus au reusit sa va trezeasca interesul putem sa vi le livram si prin colet postal. Nu percepem taxa de ambalare. Comercializam doar stalpi intregi. Deoarece acestea se comercializeaza cu lungimi intre 2m si 3m, coordonarea anticipata despre lungimea stalpului de bambus este esentiala.

Daca materialul de mai sus vi se pare util si interesant, propuneti-l si altora: in caz ca faceti referire la siteul de mai jos, va multumim anticipat: https://www.ro.naturtrend.com/

Puteti prelua material, dar va rugam sa faceti referire la sursa (link).


S.C. Naturtrend Design S.R.L.
Arad
Str. Fantanii nr. 13

Imaginile si continutul paginilor noastre web reprezinta proprietatea noastra intelectuala. Copierea acestora fara o autorizatie scrisa este interzisa!
Bamboo pole, indoor decoration, bamboo cane, bamboo wainscot, bamboo covered staircase, bamboo picture frame
Bamboo pole, indoor decoration, bamboo cane, bamboo wainscot, bamboo covered staircase, bamboo picture frame
Bambusz léc, bambusz lambéria, falburkolatok
Bambus štap za dekoraciju ili izradu namještaja.
bambusový předek pro koleje záclon, bambusový rám obrazů, bambusové zábradlí, bambusové lamberie
Bambusowy kij, bambusowa tyczka, bambusowa przegroda, bambusowy kij do doniczek, bambusowa okładzina, bambusowy kij rozcięty wzdłuż
BambusTapete, Lambris, Wandverkleidung, Wandschutz
Türfüllmaterial aus Bambus, Bambuswandverkleidung
Türfüllmaterial aus Bambus, Bambuswandverkleidung
Canne di bambù
Bambuš štapovi i motke za dekoraciju enterijera.
bambusový predok pre koľaj záclon, bambusový rám obrazov, bambusové zábradlie
sauva bambu bambu ruoko ampua bambu napa bambu keppi
Bamboo pole, indoor decoration, bamboo cane, bamboo wainscot, bamboo covered staircase, bamboo picture frame
основна дъска пръчка бамбук стреля бамбук ламперия вътрешна украса бамбукова тръстика
indendørs dekoration skyde bambus paneler bambuspol
bambus paneling bambusrør bambus villmarkspanel bambuspinne bambusstang
bambuseroost bambusest puitpaneelid bambuskepp tulistada bambusest wainscot bambus masti
μπαμπού ξύλινη επένδυση Μπαμπού πόλο μπαμπού ζαχαροκάλαμο ραβδί μπαμπού
bamboe beschot bamboe lambrisering bamboe stok schieten binnendecoratie
bambusa niedru iekštelpu apdare bambusa panelis dzinumu bambusa panelējums
ustrelil bambus palico bambus trs bambusa pole
bambuko panelis bambuko panelis skersiniai bambuko nendrių bambuko dailylentės bambuko polių šaudyti
bambu cana vara de bambu disparar pólo de bambu pauzinhos de bambu decoração de interiores
lanzamiento palo de bambú revestimiento de bambú palillos de bambú
skjuta inomhus dekoration bambu foder
revetements muraux, revetements muraux bois, parements muraux, recouvrement mural, revetement bois